Site 78

Algemene voorwaarden

HomeAlgemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. AANKOMST EN VERTREK

  Check-in: 16u30 – 21u00
  Check-out: 7u30 – 10u30 (maandag t.e.m. vrijdag), 8u-11u (weekend)

  Vroege check-in: vanaf 14u00 voor een meerprijs van €35, aanvragen per e-mail of aanduiden bij het boeken. Ten laatste 2 dagen op voorhand aanvragen.

  Late check-in: van 21u00-24u00 voor een meerprijs van €35, aanvragen per e-mail of aanduiden bij het boeken. Ten laatste 2 dagen op voorhand aanvragen.

  Late check-out: tot 13u00 voor een meerprijs van €35, aanvragen per e-mail of aanduiden bij het boeken. Ten laatste 2 dagen op voorhand aanvragen. Bij vertrek later dan 13u, zullen de kosten van een extra overnachting aangerekend worden.

  Bij overnachting en deelname aan onze Lazy Sunday brunch vragen we je de kamer te verlaten tegen 11.00u.

  Andere vragen? Contacteer ons: info@site78.be


 2. BETALINGEN

  Al onze prijzen zijn voor overnachtingen exclusief ontbijt, consumpties en parking.

  Om je reservering te bevestigen vragen wij je creditcard gegevens. Deze kaart wordt niet belast, het is een garantie voor je reservering. Je zal je credit card moeten verifiëren met je persoonlijke pincode, dit uit veiligheid en om te bevestigen dat je akkoord gaat met de invoer van deze creditcard. Zonder creditcard reserveren kan ook, maar dan moet een minimum bedrag van 99 euro betaald worden. Dit wordt vanzelfsprekend in mindering gebracht bij het betalen van de factuur bij de check-in.

  Elke gemaakte reservering bevestigt het aanvaarden van onze algemene voorwaarden zoals beschreven op deze pagina.


 3. NON-SMOKING

  Roken kan enkel op ons terras & tuin.
  Roken kan niet aan de ingang onder onze luifel, daar bevindt zich ons ventilatiesysteem.
  Zoals vermeld in deel 7, zal een schoonmaakkost van € 200 worden aangerekend indien het rokersverbod in de kamers niet werd nageleefd.


 4. TOEGANKELIJKHEID

  Het restaurant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Onze kamers zijn echter niet uitgerust voor rolstoelgebruikers, dit omwille van de structuur van ons oude herenhuis.


 5. DIEREN

  Ondanks ons hart voor dieren kunnen we deze niet toelaten in onze B&B.
  Zoals vermeld in deel 7, zal een schoonmaakkost van € 200 worden aangerekend indien het dierenverbod in de kamers niet werd nageleefd.


 6. AANSPRAKELIJKHEID

  Site78 kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade of verlies van zaken die zich in het hotel hebben voorgedaan. Je bent steeds verantwoordelijk voor je eigen bezittingen.


 7. EXTRA KOSTEN

  Een schoonmaakkost van € 200 zal aangerekend worden indien het rokers- of dierenverbod niet werd nageleefd. Schade alsook diefstal aan of in de kamers/eigendommen van Site78 zal worden aangerekend.

  Bij het negeren van deze algemene voorwaarden en/of het negeren, schade veroorzaken of de orde verstoren kan Site78 verblijvers uitzetten zonder enige verdere uitleg. Dit zonder terugbetaling van de verblijfskosten.


 8. AANTAL GASTEN

  Al onze kamers zijn ingericht voor maximum 2 personen, met uitzondering van Studio Hosta waar maximaal 3 personen kunnen overnachten.

  Als blijkt dat er meer gasten verblijven dan opgegeven bij reservatie, zijn wij genoodzaakt om hiervoor extra kosten aan te rekenen.


 9. ANNULERINGSVOORWAARDEN

  Individuele boekingen

  Bij annulatie minder dan 7 dagen voor de incheckdatum wordt er 50% van het reservatiebedrag als annuleringskost in rekening gebracht.

  Bij no show zal het gehele bedrag als annuleringskost worden aangerekend.

  Een ‘non-refundable’ prijs impliceert dat je bij annulatie het volledige bedrag verschuldigd bent.

  Boekingen van groepen(*)

  Bij annulatie:
  - Tussen 14 en 7 dagen: betaal je 100.00% van het verschuldigde bedrag terug als annuleringskost;
  - Tussen 21 en 14 Dag(en): betaal je 50.00% van het verschuldigde bedrag terug als annuleringskost;
  - Meer dan 3 weken: betaal je 25.00 euro per kamer terug als annuleringskost;
  - Bij no show zal het gehele bedrag als annuleringskost worden aangerekend.

  (*) Groepen: Elke boeking vanaf 3 kamers
  Uiteraard bekijken wij elke annulatie per geval en zoek naar de beste oplossing voor beide partijen.

  Ieder geschil aangaande haar geldigheid, interpretatie, uitvoering van de overeenkomst, of facturatie in uitvoering hiervan behoort tot de exclusieve bevoegdheid van de Rechtbanken van Antwerpen, afdeling Mechelen.

  COVID-19 of soortgelijke pandemieën

  Bovenstaande annulatie voorwaarden blijven steeds van toepassing. Als de Belgische overheid een binnenlands reisverbod inzake Covid-19 oplegt voor de provincie Antwerpen of er een beslissing op gemeentelijk niveau wordt genomen, zullen er tijdens de duur van de maatregel geen kosten aangerekend worden. Indien de landsgrenzen gesloten zouden worden, zullen alle internationale reizen ook kosteloos geannuleerd kunnen worden. Site78 kan te allen tijde de reservatie kosteloos annuleren omwille van redenen van overmacht of door onvoorziene omstandigheden.